Stoom

De eerste stoomwolkjes drijven richting het plafond terwijl kleffe klamme handen zich een weg over de badkamertegels klauwen. Hij test met een vlugge vingerbeweging of de temperatuur adequaat is en bevestigt dit door een ferme druk van zijn lendenen op haar stuit. Het is perfect. Precies zoals ze het fijn vindt, weet hij.

Hij pakt de kop vast met zijn vrije hand, beweegt die langzaam over haar uitgestoken billen naar haar onderrug en wrijft het warme water uit tot vlak onder haar halflange haren. Ze wilt niet dat ze nat worden, ook al weet ze dat een spetter hier en daar hoogst waarschijnlijk onvermijdelijk is vanavond.

Ze voelt het kletteren van druppels vervagen en vervangen worden door het knijpen en grijpen van gluten en dijen; de handen reiken speels naar binnen en plagen haar vagina licht om daarna te verdwijnen zo snel als ze kwamen. Ze volgt aandachtig de bewegingen van zijn onderzoekende vingertoppen die langs haar lichaam wrijven alsof haar poriën instructies in braille bevatten. Ze reizen langs haar zij, richting haar navel en vervolgens rond haar ribben tot haar borsten zijn ontfermd in een zachtaardige doch krachtige greep. Hij omklemd zachtjes haar tepels met zijn knokkels en brengt zijn gezicht dichter bij die van haar. Op zoek naar een zekere bevestiging, die hij vindt in haar blik.

Haar ogen sluiten. Hij observeert de huid van haar wangen. Haar lippen. Hij beseft zich haar naaktheid, haar gewilligheid. Een onstuitbaar verlangen drijft hem ertoe een hand rond haar keel te spreiden en voorzichtig te kneden terwijl zijn tong over de zijkant van haar gezicht glijd. Het is niet iets waar ze normaal om vraagt, maar onder de douche smelt speeksel snel samen met de rest van alle nattigheid dus ze waardeert het, wat ze laat blijken met een paar kenmerkende ademstootjes.

Ze voelt de andere hand haar borst verlaten en via haar tepelhof naar boven komen om zich eveneens rond haar keel te wikkelen. Hij zet een paar seconden steeds iets meer kracht, tot uiteindelijk een hand verslapt om langs haar rug richting haar liezen te gaan. Ze vindt het altijd weer spannend, ook al is ze hem gewend. Een rilling van nerveuze verheuging kriebelt in haar binnenste bij het besef van zijn intenties.

Zijn hand is daar. Ze wendt acuut haar hoofd en lanceert haar tong op de zijne. Alsof ze hem wilt verorberen. Hij drukt iets op haar clit en wrijft kleine rondjes om d’r met iedere rotatie over dat kleine richeltje te duwen. Beginnende vulvaconvulsies belonen zijn coördinatie. Het ademen versnelt.

Ze bezwijkt onder het plezier, maar vindt houvast in zijn haren. Hij trekt haar omhoog en naar zich toe. De douchekop spuit op de muur achter hen en verwarmt de tegels. Ze openen hun ogen. Hij ziet de glinstering in die van haar en voelt hoe zijn lichaam, geest en ziel zich zouden willen verpakken in een artefact dat zij voor altijd bij/op, of in zich kon dragen. Hij wilt haar méér geven. Zachter zijn. Dieper gaan. Haar voelen trillen in zijn armen. Hij ervaart geen andere sensatie dan een puur verlangen haar zo gelukkig mogelijk te maken op dit moment.

Zijn ogen staan op barsten, wat haar enthousiasme enkel verder aanwakkert. Hij slaat op haar bil en klemt deze in zijn vingers als een basketbal. Nagels nét naast de ring. Zijn andere hand volgt en spreidt lustig haar onderrugkussens. De volledigheid van haar kont rust in zijn palmen en overweldigt hem. Ze is zo-veel vrouw

Een lebber over haar nek. Zijn borst tegen de hare. Ze grijpt zijn hoofd vast, dwingt zijn mond open, spuugt erin en begint vervolgens te sabbelen aan zijn schelp alsof het een oester vol chocolade is. Schichten en flitsen van extase razen door hem heen. Hij voelt een drang om haar binnen te dringen. Om ín haar te zijn, opdat ze hem kan oogsten voor maximaal genot.

de stoom stijgt en vormt een deken om hen heen. Ze voelt de tegels achter haar en geeft hem een kus op zijn voorhoofd. Dan zijn neus, lippen, kin, hals, sleutelbeen, borst, buik, navel en heup tot ze haar tocht heeft voltooid en met tedere doch gulzige mond om zijn fallus gevouwen zit; ritmisch rondjes likkende om het plekje dat ze onderhand kent. Waar ze van is gaan houden, met de tijd.

Tedere strelen strijken over haar wang uit dank voor de handeling. Hij manoeuvreert haar hoofd op en neer en bestudeert aandachtig hoe ze de passie van Venus vertaalt naar het tollen van een tong rond zijn penis. Hoe de ontketende vrouwelijkheid van haar wezen zich manifesteert op zijn vlees. Hij ziet het. En hij geniet.

Hij geniet op zo’n manier dat hij zich ineens bewust wordt van het feit dat ook dit ooit voorbij zal gaan. Dat dit maar een enkele druppel is die hangt aan de boezem van onze oermoeder de melkweg. Een enkele eenheid van water in een miljarden jaren durende douche.

Ergens in het universum, ten midden van nevels en voorverwarmde regenval, omhuld door steen, staal, beton en stroom, staan twee primitieve zielen van elkaar te genieten. In onschuld en met plezier.

Hij richt zich op haar ogen. Ze kijkt naar hem op. Een knikje. Ze komt omhoog.

‘Kom naar bed.’

Ze glimlacht en kust hem. In de omhelzing die volgt draait ze achter zijn rug om de kranen dicht. De douche proest nog een laatste paar gutsjes en laat de twee vervolgens in stilte achter. Spelend in de mist.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s