Mocht je een verhaaltje nodig hebben

Ze komt thuis. De boodschappen gekocht, de oven alvast voorverwarmd. Ze ziet er goed uit vandaag, niet sexy, ze weet wel beter dan zich sexy te maken, dat siert haar niet. Maar desalniettemin zou de gemiddelde voorbijganger haar als “aantrekkelijk” omschrijven. Zo’n vrouw die er zelfs niet slecht uit zou zien indien ze haar kaal zouden scheren.

Met een kleine vleug van schaamte en een opkomende sensatie van angst opent ze de deur van zijn woning, waar zij in ruil voor vaginadiensten gebruik van mag maken. Bij het openen van de deur schalt de televisie haar tegemoet. Wemelende fenomenen als kerkgezang en bierdampen kronkelen in slierten rond haar frisse gezicht en penetreren haar openingen. De neus verwijd, de oren nu gastheer van een ritmisch gehamer.

Daar is de klink. De deurklink naar de woonkamer. Er beginnen motten te fladderen in haar onderbuik. Waarom voelt ze zich zo zenuwachtig? Had ze iets fout gedaan? Moest ze zich niet ergens pijnlijk bewust van zijn? Was het een echo van het oerverraad? Een soort auto-immuunreactie op de wispelturigheid verzegeld in haar genetische structuur?

Ze kwam ná hem. Zij was als tweede gemaakt. Omdat hij zich verveelde en een speeltje nodig had.

Haar vingers raken het koude metaal aan. Ze zet haar gewicht erin en de deur zwiept open.

Achter de deur staat haar man. Met een knuppel. Van de schrik verslapt haar grip en binnen een seconde liggen alle boodschappen op de grond. De pot bonen barst en klettert in honderden scherven uit elkaar. Een maniakale grimas tovert zichzelf op het gezicht van haar man die gaat staan als een home-run-rossende honkbalspeler.

WAAROM HEB JE GODVERDOMME GEEN LUL!? JE BENT VIES! JOUW TIETEN ZIJN VUIL! DOE EEN DOEK OM JE PORUM, GORE SLET!

Hij brult de verwijten terwijl de schedel van zijn kutsok langzaam maar zeker meer ravijnen begint te tonen vanwaaruit het met-te-veel-onnozele-passies gevulde vrouwenbloed komt sijpelen.

‘Wil je me alsjeblieft liefje noemen?’

Zijn de laatste klanken die uit haar mond gesputterd komen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s